Kedves Látogató!

Az Anonim Elkerülő Művészek és Alkotók magyarországi blogját látod, mely tájékoztatásul szolgál a 12 lépéses felépülési programunkról (az eredeti angol nyelvű programról itt olvashatsz).

Ha szeretnél felépülni a kreativitásod blokkoltságából és kibontakoztatni a tehetségedet, akkor olvass tovább, és ha felkeltette a program az érdeklődésedet, akkor érdemes feliratkoznod az anonim levelezőlistánkra, melyre a felvételt az arts12hungary @ gmail.com e-mail címre írt levéllel kérheted (a levelezőlista címe: arts12hungary @ googlegroups.com).

A tagságnak egyetlen feltétele a vágy kreativitásunk kibontakoztatására. További információt a fenti e-mail címen kérhetsz, illetve, ha szóban könnyebb, akkor hívj minket bátran és elmondjuk, amire kíváncsi vagy: Dóra, 06 30 735 7313.

Ahogyan más Tizenkét Lépéses Csoportok (pl. AA, NA, Al-Anon, GA, ACA, CODA), mi is tartunk gyűléseket 2013. január óta.

Szeretettel várunk az A.R.T.S. Gyűlésen pénteken a Harmónia Klubban (Budapest 8. kerület, Leonardo da Vinci köz) 5-től 6 óráig! Mivel mostanában nem minden héten tartunk gyűlést, arra kérünk, érdeklődj telefonon vagy levélben a legközelebbi alkalomról. Köszönjük!
Csak bátran!


Nagyobb térképre váltás

Ezen az oldalon megtalálod az A.R.T.S. irodalmait, köztük a Szennyeslistát, ami a közös jellemvonásainkat tartalmazza; az 5 perc - Éltesd! és a P.L.A.N. Hosszútávú Terv Most programot, melyek az A.R.T.S. specialitásai; a Tizenkét Lépést, és Tizenkét Hagyományt, ami közös minden más Tizenkét Lépéses Programmal, és az A.R.T.S. Ígéreteket.

Kreatív 5 perc/24 órát kívánunk, és reméljük, hogy mielőbb találkozunk, hogy segítsük egymást a kibontakozásban!
Működik, ha működtetjük.