Ígéretek

Tizenkét ajándék egy Jobb Élethez

1. Elismerő környezetben növekszünk tovább, mely megerősíti bennünk, hogy az alkotó önkifejezés a lételemünk, és ezzel egyedi módon járulunk hozzá a világhoz.

2. Felismerjük, hogy minden nap egy lehetőség a kreativitásunk kifejezésére, és a művészi törekvéseink tervbe öntésére. Hiszünk benne, hogy az alkotás folyamata megadhatja nekünk az örömöt, amire mélységesen vágyunk.

3. Olyan életmódokba, kapcsolatokba és munkákba fektetjük az energiánkat, amik táplálják a kreativitásunkat.

4. Alámerülünk az alkotásba, és visszautasítjuk, hogy destruktív, kényszeres viselkedések eltereljék a figyelmünket. Saját belső önmagunkhoz igazodva arra törekszünk, hogy fenntartsuk az egyensúlyt életünk fontos területein: részt vállalva szakmailag, szociálisan és szeretetkapcsolatainkban egyaránt.

5. A fejünkben pörgő társadalmi mítoszokat elengedve felismerjük, hogy individuális lények vagyunk, akik csodás dolgokkal járulhatnak hozzá a világhoz. És a Felsőbb Erő segítségével mindenünk megvan, ami ahhoz kell, hogy kifejezzük a művészetünket.

6. Szívből örülünk más művészek sikereinek, de közben a saját -- Istentől kapott – tehetségünkre fókuszálunk.

7. A saját Isten-adta képességeinkre figyelve bízvást tudjuk, hogy mi is kiteljesedésre fogunk találni a kreativitásunkban, és megérdemeljük az igaz munka adta boldogságot.

8. Elengedjük a régi félelmeinket. Új hitünk biztonságában már nem kívánunk többé láthatatlanok lenni. Bizalmunkat Felsőbb Erőnkbe helyezzük, és kiküldjük művészetünket a világba.

9. Elköteleződünk a művészetünk iránt, és megtaláljuk az utat, ami képessé tesz rá, hogy megéljünk a kreativitásunkból. Kidolgozzuk a módszerét, hogy meghatározzuk a munkánk pénzbeli értéket – elismerve, hogy egy olyan világban élünk, ahol a pénz egy csere-érték, ami a túléléshez kell.

10. Mivel több dologhoz van tehetségünk, feltárjuk mindegyiket – egyszerre, vagy különböző időkben – élvezve a gördülékenységet, amivel eljutunk az egyikből a másikba. Mindegyik készségünk egy aspektus az Igaz Művészi Látomásunkhoz, mindegyik hozzájárul az egészhez. Teljes felelősséget vállalunk a képességeink fejlesztése és tisztelete felett.

11. Tisztában vagyunk vele, hogy a kreatív folyamat egy tanulási tapasztalat. Tudjuk, hogy az eredmény Isten kezében van, és, hogy sokkal gyümölcsözőbb lehet, mint a közeli céljaink. Hálásak vagyunk minden nap, hogy az eredmények Isten idejében jönnek, és nem a miénkben. Áldunk minden egyes napot, ami megadatott, hogy folytathassuk a művészetünket.

12. Életünkkel és művészetünkkel a Felsőbb Erőnk felé fordulunk, elismerve, hogy a Misztikus Erő nélkül elveszettek vagyunk. Intuíciónkban és művészi ösztöneinkben bízva tudjuk, hogy a Végtelen Kreatív Folyamat csatornái vagyunk. Mély hálát érzünk a kreatív energiánkért, és felajánljuk a művészetünket – mint egy ajándékot, ami megosztásra vár.